Hvor lenge brenner peisen?

Våre biopeiser brenner 4-6 timer på 1,5 liter bioetanol, avhengig av brennerinnstillinger.

Hvor mye varme produserer peisen?

Peisen produserer ca 3,0 kW varme.

Hvilket tak kan peisen henge i?

Den kan henge i de fleste typer tak. I gipstak er det behov for spesialskruer.

Hvor mye veier peisen?

Ca 26,5 kg inkl. stang og brenner.

Kan peisen dreies?

Sky-modellen som henger i taket kan dreies 360 grader. Du kan på den måten selv bestemme hvilken retning den skal varme.

Hvor lang stang skal jeg velge?

Vi anbefaler at Sky-modellen har en synshøyde på ca 60cm fra gulvet, og en høyde på 140-170 cm fra taket. Det finnes stenger i ulike størrelser: 140, 120, 100 og 50 cm. 140 og 120 cm er våre standardmål. 100 og 50 cm kan kjøpes separat.

Hvordan monterer man Le Feu biopeis?

Le Feu oppfyller europeiske standarder og er svært enkel å installere for klar til bruk. Hver modell leveres komplett med installasjons- og brukermanual. Le Feu slipper ikke ut noe røyk og krever derfor ingen skorstein. Le Feu SKY er en takhengende peis og en omfattende guide følger derfor med. Le Feu WALL er en vegghengt modell, og kan bare monteres på vegg av ikke brennbart materiale (mur, betong, gips m/stålplate). Har Le Feu noen sertifisering? Le Feu oppfyller europeisk standard til biopeis. Produktene testes nøye slik at de skal være sikre ihht de strenge sikkerhetskravene. Utslippene av karbondioksid og vanndamp er under de trenge grenseverdiene, noe som garanterer et trygt og sikkert eierskap.

 
 
Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.