Le Feu Fires Historie

Le Feu er et dansk selskap innen biopeiser, etablert i 2017.Med et lekkert dansk design, fleksibilitet og et miljøvennlig fokus har Le Feu fått en overveldende positiv mottagelse av sine biopeiser i markedet. Dette har ført til at peisene selges i 17 land i verden i dag.
Historien til Le Feu er bygget på ekte lidenskap og mange års erfaring. I flere generasjoner har familien Lauritsen arbeidet med peiser. Søren Lauritsen er tredje generasjon, og ble tidlig en del av «det varme universet». Han vokste opp i bestefarens peisforretning, hvor han utforsket og lærte seg håndverket innen peiser.

Le Feu Fires Design

Søren hadde et brennende ønske om å endre den tradisjonelle verden av peiser. Han hadde en visjon; å skape en vakker, miljøvennlig og enkel integrerbar peis som ville være et blikkfang i hjemmet. Et ildsted om skulle være hjertet og samlingspunktet. Ideen tok form, og sent en kveld var skissene for Le Feu klare. Gjennom godt samarbeid med kompetente spesialister og ingeniører har Le Feu oppnådd den høyeste kvalitet i både materialer og funksjon, og skapt et innovativt produkt tilpasset dagens marked.

Dette var starten på peisene som i dag er Skandinavias bestselgende biopeis.

Le Feu Fires Visjon

«Alle hjem fortjener et varmt hjerte», et naturlig samlingssted for hygge og innbydende stemning. De dansende flammene fanger blikket, og lar deg nyte den vakre formen til Le Feu biopeis.Le Feus enkle design og konstruksjon gjør at den kan monteres inn i alle hjem på bare noen minutter. Vår ambisjon med å være ledende leverandør i verden på biopeiser går hånd i hånd med ønsket om å inspirere til innovasjon og dynamikk i interiør design med ildsted og levende flammer i alle hjem. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve hyggefølelsen, og bli inspirert av lidenskapen for ild, design, funksjonalitet og bærekraftighet som teamet bak Le Feu har.

Le Feu Fires Produkter

Et ildsted, 5 modeller med flere kombinasjonsmuligheter som gir varme og hygge både innendørs og utendørs. Peiskuppelen er utskiftbar. For eksempel:Le Feu Sky kan bli Le Feu Wood ved å kjøpe med bein og tilbehør. Le Feu Biopeis er skapt for hjemmet hvor bærekraftighet er en naturlig del av livsstilen. Le Feu Biopeis er et miljøvennlig og inneklimavennlig alternativ til tradisjonell vedfyring.Le Feu Biopeis brenner rent og røykfritt, og etterlater seg ikke farlige stoffer i hjemmet.Le Feu er den bestselgende biopeisen i Skandinavia, og selges i 17 land. Med nyeste brennerteknologi og riktig valg av materialer vil biopeisen avgi rikelig med varme. Ildstedet kan øke temperaturen i rommet med 3.8° C i et 40 kvm rom.

.

Miljø

Markedet for peiser er i endring. Det er innført lovpålagte restriksjoner for ildsted i flere land. Formålet med restriksjonene er å minske forurensning fra varmekilder i hjemmet. Fra forbrukerens side er det et økende fokus på å ha miljøvennlige produkter, som innebærer sekundære varmekilder som ildsted. Le Feu biopeiser brenner på ren bioethanol, som er en alkohol i sin reneste form, produsert av fermentert sukker. Første generasjon bioethanol kom fra spiselige plantedeler. Andre generasjon bioethanol fra planteavfall eller strå. Vi foretar en fermenteringsprosess og bruker stivelsen i biomassen, som blir omgjort til bioethanol. Bioethanol er CO2-nøytral, og dermed et fantastisk miljøvennlig alternativ til tradisjonelle brennstoff.

Den miljøvennlige peisen

CO2-nøytralt brensel

Kan brukes både innendørs og utendørs

Ta den med deg ut om vinteren

Prisbelønnet dansk design

Klassisk, enkelt og tidløst design

Enkel å montere

Settes opp på 10 minutter

Følg oss på Instagram @lefeufires

 
Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.